First steps
5.25.2017 - 4:56 • Noemi Soler • 0 komment
Hey Everyone!

Először is, sok szeretettel köszöntök minden kedves idetévedőt ezen a kissé borús májusi napon a személyes blogomon! Most egy olyan oldalra tévedtél, ahol egy húszas évei elejét taposó egyetemista lány mindennapos agymenéseiről olvashatsz.

Noemi Soler néven ismerhet itt a nagyérdemű, de nyilván nem ezzel a névvel anyakönyveztettek a szüleim, azonban az ötödik évem elteltével a bloggeren annyira hozzám nőtt ez a név, hogy nem akarok megválni tőle. Mert már ez is én vagyok. 

Jelenleg anglisztika szakon tanulok az ország egyik legnagyobb egyetemén, ezért nem meglepő, hogy érdekelnek az idegennyelvek, illetve a hozzájuk tartozó kultúrák, és nem csak az angol, így ne csodálkozzatok, ha néhol előrántok egy-két idegennyelvű kifejezést. Ezen kívül pedig fura lehet egy lánytól, de élek-halok a labdarúgásért és a benzingőzzel összeköthető sportokért.

Röviden ez lennék én, a blogomon pedig nyomon követheted a mindennapjaimat, amelynek egyetlen célja van: hogy megtaláljam a helyem a nagyvilágban. Tehát kezdődjék a móka!

Címkék:


NEWER